Márciusi Kaszap István Emléktúra – Vértes

A jól ismert Márciusi Emléktúrák sorában idén egy rendhagyó túrát is üdvözölhetünk, mely a Vértesben kerül megrendezésre. E túra különlegessége, hogy a Kaszap István Emlékév keretében azon a helyen barangolunk majd, ahol ő maga is rengeteget kirándult és imádkozott a természetben. Nem is csoda, hiszen egy gyönyőrű panoráma tárul majd elénk – javasoljuk, hogy Te se hagyd ki, hívd el őrsödet, barátaidat is!

A túra időpontja: 2015. március 14.Start helyszín: Székesfehérvár, 10 óra, Kaszap István sírja

Találkozó: 9:30 perckor a start helyszínén kerékpárral, vagy a 8:37-kor Kelenföldről induló vonatnál (menetjegyet mindenki magának kell, hogy váltson.)

Útvonal: Kerékpárral Zámoly-Csákberényen át Csókakőig (Ez 2×32 km kerékpárral, kisforgalmú közúton, főleg sík terepen). Kerékpárokat a várnál hagyva gyalog tovább a Vértes peremén és vissza (ez további kb 5-7 km séta a vártól kerékpár nélkül). Érkezés Kaszap István sírjához 17.00 környékén.

A túrára előre regisztrálók induláskor egy térképpel ellátott menetlevelet kapnak, illetve a céban kitűzővel, emléklappal, némi élelemmel, illetve ajándék cserkész-imakönyvvel várjuk őket!
Fontos, hogy mindezt csak akkor tudjuk biztosítani, ha március 13. (péntek) délig ezen az űrlapon regisztráltok egyénileg vagy csoportosan!

A program ingyenes! Az online regisztráció mellett azonban a részvétel helyszíni regisztrációhoz is kötött!

A túra helyi főszervezője Paulini Levente cst. (148. sz. Nagyboldogasszony cserkészcsapat), az érdeklődők kérdéseikkel forduljanak hozzá bizalommal.
Elérhetőségei:
Telefonszám: 30/363-4770
Email cím: paulini@uvaterv.hu
Emellett kereshetitek a Magyar Cserkészszövetség Központi Programirodáját is a program@cserkesz.hu címen, vagy a 20/2825484-es számon!

Várunk mindenkit szeretettel!

Fülöp Melitta
programigazgató

Márciusi emléktúra plakát Vértes